Πέμπτη 28 Μαΐου 2015

Ρέθυμνο: «Δένει» Κουμπούρα-Καλαμπόκη!

Η φετινή σεζόν ολοκληρώθηκε για το Ρέθυμνο, με την ομάδα της Κρήτης να σχεδιάζει την επόμενη μέρα. Στο ρόστερ της νέας σεζόν έχουν θέση και οι Φάνης Κουμπούρας και Γιάννης Καλαμπόκης, καθώς η διοίκηση της ομάδας κατέθεσε πρόταση ανανέωσης της συνεργασίας των δύο παικτών.

Η παραμονή του Θανάση Σκουρτόπουλου στον πάγκο του Ρεθύμνου ήταν μόνο η αρχή. για τους Κρητικούς. Οι άνθρωποι της ομάδας σχεδιάζουν το ρόστερ της νέας σεζόν, με σκοπό να παρουσιάσει ακόμα καλύτερο πρόσωπο. Για το λόγο αυτό οι Φάνης Κουμπούρας και Γιάννης Καλαμπόκης έχουν δεχθεί, ήδη, πρόταση επέκτασης της συνεργασίας τους με την ομάδα.
Ο πρώτος έχει δεχθεί πρόταση για τα επόμενα τρία χρόνια, ωστόσο το Ρέθυμνο δεν παίζει… μόνο του στην περίπτωση αυτή. Κι αυτό γιατί και ο Προμηθέας έχει στο στόχαστρο τον έμπειρο γκαρντ, ο οποίος κατά το παρελθόν αγωνίστηκε στην Πάτρα, για λογαριασμό του Απόλλωνα. Μάλιστα οι νεοφώτιστοι στην Α2 έχουν καταθέσει πολύ καλή πρόταση, από οικονομικής πλευράς, στον έμπειρο άσο.
Όσον αφορά τον Καλαμπόκη, έχει κατατεθεί πρόταση για έναν χρόνο και όλα δείχνουν πως θα υπάρξει… happy end στις συζητήσεις των δύο πλευρών.
Άρθρο: sportit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου