Τετάρτη 27 Μαΐου 2015

Θέλουν Κουφό οι Σέλτικς! (vid)

Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι δυο Έλληνες των Μέμφις Γκρίζλις θα είναι ελεύθεροι το καλοκαίρι με αποτέλεσμα να ψάχνουν στην άλλη άκρη του Ατλαντικού μια θέση σε κάποια άλλη ομάδα του ΝΒΑ μη θέλοντας (με δηλώσεις του ο Νικ Καλάθης) να επιστρέψουν στην Ευρώπη.

Οι Γκρίζλις θα περιμένουν την απόφαση του Τζεφ Γκριν και αν θα κάνει opt-in το συμβόλαιό του και τότε θα κινηθούν για την επέκταση με τον Μάικ Κόνλεϊ έχοντας όμως ως προτεραιότητα την ανανέωση με τον Μαρκ Γκασόλ. Ο Κουφός ήταν πίσω από τον Μαρκ Γκασόλ και τον Ζακ Ράντολφ και έτσι είναι σχεδόν απίθανο να μείνει στις «αρκούδες» αφού ο ομογενής σέντερ θέλει μεγαλύτερο συμβόλαιο και περισσότερο χρόνο συμμετοχής, τα οποία πιθανόν να έχει στους Σέλτικς.

Αξίζει να σημειωθεί πως και πριν την απόκτηση του Τιμοφέι Μοζγκόφ, οι Κλίβελαντ Καβαλίερς είχαν προτείνει ανεπιτυχώς ανταλλαγή στους Γκρίζλις θέλοντας τον Έλληνα παίκτη στο ρόστερ τους, όμως η απόκτηση του Ρώσου έβαλε τέλος σε αυτό το ενδιαφέρον. Δείτε στο παρακάτω βίντεο highlights του Κώστα Κουφού κατά την διάρκεια της σεζόν:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου