Πέμπτη 21 Μαΐου 2015

ΑΕΚ: Προτεραιότητα να παραμείνει ο Χέρστον!


Ο Αμερικανός φαίνεται πως είναι η απόλυτη προτεραιότητα από το υπάρχον ρόστερ και αναμένεται να γίνει μεγάλη μάχη ώστε να παραμείνει «κιτρινόμαυρος». Πρόκειται, ασφαλώς, για τον ποιοτικότερο παίκτη της ΑΕΚ με ισορροπία σε άμυνα και επίθεση, καλό χαρακτήρα και τεράστια κλάση και πείρα.
Από την κιτρινόμαυρη ΚΑΕ αντιμετωπίζεται με τον δέοντα σεβασμό και αυτός είναι και ο λόγος που δεν τέθηκε καν από τον Ντράγκαν Σάκοτα ζήτημα εύρεσης «ευκαιριακού» αντικαταστάτη του για τους αγώνες των play off, όπου, συνολικά, η απουσία του, λόγω τραυματισμού στον ώμο, έδωσε τεράστια «ανάσα» στον Άρη.
Συνολικά, οι υποθέσεις των Χέρστον και Ζήση, οι οποίοι είχαν εξαιρετική συνεργασία, ως συμπαίκτες στη Σιένα, θα αποτέλεσουν και το «κλειδί» για την παραμονή και τη φυγή αρκετών παικτών του υπάρχοντος ρόστερ, καθώς αμφότεροι διαθέτουν σπάνια χαρακτηριστικά, που επιβάλλεται να έχει η ομάδα της επόμενης σεζόν. Αν κάποια από τις δύο υποθέσεις δεν έχει happy end, είναι απόλυτα φυσιολογικό να αλλάξουν οι ισορροπίες και οι ανάγκες της ΑΕΚ, ως προς τους Έλληνες ή ξένους «αντικαταστάτες» τους.
Πηγή:aek365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου