Τετάρτη 27 Μαΐου 2015

Ολυμπιακός-Άρης 98-53 (1-0)


Την ανωτερότητά του και το ότι δεν έπαιζε χωρίς σχεδόν κανένα πρόβλημα τραυματισμού έδειξε στο ματς με τον Άρη ο Ολυμπιακός ο οποίος τον «σκόρπισε» μέσα στο ΣΕΦ με το εμφατικό 98-53. Οι «κίτρινοι» δεν ήταν αποτελεσματικοί στο σκοράρισμα με αποτέλεσμα οι παίκτες του Ολυμπιακού να βγάζουν τις άμυνες ενώ ήταν και εξαιρετικοί στο να σκοράρουν.

Οι «ερυθρόλευκοι» φόρτωσαν τα «κίτρινα» καλάθια με 98 πόντους έναντι 53 που τους έβαλε ο Άρης. Αυτή ήταν η δεύτερη μεγαλύτερη νίκη των γηπεδούχων σε playoffs της Basket League και η μεγαλύτερη ήττα των φιλοξενούμενων αντιστοίχως. Το κυριολεκτικά άδειο ΣΕΦ δεν στάθηκε εμπόδιο για τους παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου στο τέλος.

Ο Ολυμπιακός είχε σε εξαιρετικό απόγευμα τους Ντάνστον και Λοτζέσκι οι οποίοι πέτυχαν από 17 πόντους ενώ 12 πέτυχε ο Λαφαγιέτ. Από την άλλη, οι «κίτρινοι» διψήφιο αριθμό πόντων είχαν μόνο τρεις. Βεζένκοφ (12π.), Πάσαλιτς (11π.) και Ριντ (10π.) κατάφεραν να σκοράρουν διψήφιο αριθμό πόντων με τον πρώτο να μένει σχετικά χαμηλά με τον μέσο όρο του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου