Πέμπτη 28 Μαΐου 2015

Ντάντλεϊ: «Κανένας δεν θέλει να παίξει μαζί με τον Κόμπι»!

Ο Jared Dudley είναι ένας άνθρωπος που συνηθίζει να λέει αυτό που σκέφτεται. Χωρίς φίλτρο. Και αυτό ακριβώς έκανε για ακόμα μία φορά, αφού σε συνέντευξη που παραχώρησε δεν δίστασε να καταφερθεί εναντίον του Kobe Bryant, τον οποίο λίγο-πολύ χαρακτήρισε εγωιστή, τονίζοντας ότι για αυτόν ακριβώς τον λόγο κανείς δεν θέλει να είναι συμπαίκτης του!

Οι περισσότεροι παίκτες δεν θέλουν να παίξουν στην ίδια ομάδα με τον Kobe”δήλωσε αρχικά ο έμπειρος φόργουορντ σε ραδιοφωνική συνέντευξη που παραχώρησε στο Δίκτυο EPSN, για να συμπληρώσει στην συνέχεια: “Αν θυμάστε την εποχή που ο Jordan έπαιζε στους Wizards σταδιακά άρχισε να κατεβάζει τους τόνους. Ο Kobe όμως είναι ακριβώς το αντίθετο. Θέλει να δείξει σε όλους πολλά. Θυμάμαι κάποια στιγμή μέσα στην σεζόν, έπειτα από περίπου 70 αγώνες, είχε επιχειρήσει περίπου 100 σουτ παραπάνω από κάθε άλλο συμπαίκτη του. Έλα τώρα. Σε αγαπάμε Kobe, αλλά ίσως ήρθε η ώρα να μην προσπαθείς να κάνεις τόσο πολλά. Οι περισσότεροι παίκτες δεν θέλουν να παίξουν παρέα με τον Kobe”. H αναφορά του Dudley στα σουτ του Kobe δεν θεωρείται τυχαία πάντως, αφού η αλήθεια είναι ότι έπειτα από 70 αγώνες μέσα στην σεζόν o Bryant ήταν πρώτος σε προσπάθειες για σουτ στην ομάδα του, παρά το γεγονός ότι αγωνίστηκε μόλις σε 35 αγώνες!
Εδώ μια φάση όπου ο Ντάντλεϊ (τότε παίκτης των Σανς) "τρελαίνεται" φωνάζοντας στον Κόμπι.
Ο Dudley πάντως δεν έμεινε μόνο στα σουτ του Kobe, παρά στην συνέχεια ήταν ακόμα πιο επιθετικός, ενώ έκανε και μία πρόβλεψη ενόψει του καλοκαιριού, διάστημα στο οποίο οι Lakers αναμένεται να προσπαθήσουν να αποκτήσουν κάποιο μεγάλο όνομα από την ελεύθερη αγορά:
Είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες όλων των εποχών, ωστόσο το χειρότερο είναι πως ξέρει ότι έχει την δυνατότητα να κάνει λίγο πίσω και δεν το κάνει. Θυμηθείτε στιγμές που ξαφνικά μπαίνει σε… ζώνη και δεν πασάρει ή υπάρχουν στιγμές που πασάρει υπερβολικά και προσπαθεί να κάνει triple-double κάθε βράδυ. Ξέρουμε λοιπόν ότι αν θέλει μπορεί να κάνει πίσω, απλώς δεν θέλει να το κάνει και για αυτό νομίζω ότι θα περάσει καιρός για να ξαναγίνουν οι Lakers καλοί, επειδή κανένας σταρ δεν θα θέλει να παίξει σε αυτούς. Θα μου προκαλέσει έκπληξη αν ο Love για παράδειγμα θα ήθελε να πάει εκεί”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου