Δευτέρα 25 Μαΐου 2015

Χάουαρντ: «Θέλουμε και πιστεύουμε στην ανατροπή!»


Οι Rockets βρίσκονται πίσω στην σειρά με το Golden State με 3-0, ξέροντας ότι ο σημερινός (04.00 π.μ) τέταρτο αγώνας της σειράς των Τελικών της Δύσης ενδέχεται να είναι και ο τελευταίος τους για φέτος. Βασικά, το μόνο σίγουρο είναι ότι αν παρουσιαστούν στο παρκέ όπως στο τρίτο παιχνίδι, όπου γνώρισαν την συντριβή με 115-80, ΣΙΓΟΥΡΑ αυτός θα είναι ο τελευταίος αγώνας τους φέτος. Όπως φαίνεται, ωστόσο, στο Houston πιστεύουν πως μπορούν να πετύχουν το αδύνατο: Να γίνουν η πρώτη ομάδα που θα επιστρέψει σε σειρά από το 3-0. Αρκεί βέβαια να πάρουν ένα παιχνίδι την φορά.


“Αν δεν το πιστεύουμε εμείς αυτό, τότε ποιός θα το πιστέψει;” δήλωσε χαρακτηριστικά επί του θέματος ο Dwight Howard, για να συμπληρώσει στην συνέχεια: “Στον προηγούμενο αγώνα είδε τους πάντες να παραιτούνται στο γήπεδο. Δεν γίνεται να συμβαίνει αυτό. Δεν έχει σημασία αν είσαι κάτω, δεν είσαι ποτέ εκτός μάχης. Μπορεί να είμαστε πίσω με 3-0, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε”. Ακολούθως, μάλιστα, ο θηριώδης σέντερ παραδέχτηκε το μεγάλο λάθος των Rockets στον τρίτο αγώνα της σειράς: “Νομίζω πως όλοι πιστέψαμε ότι επειδή παίζαμε στην έδρα μας θα είχαμε μία ευκαιρία να κερδίσουμε. Αν θες όμως κάτι πρέπει να το διεκδικήσεις. Κανείς δεν θα σου δώσει τίποτα”.

O τεχνικός των Rockets, Kevin McHale, από την πλευρά του, έδειξε να μη μπορεί να συνειδητοποιήσει τί έγινε στον τελευταίο αγώνα με τους Warriors: “Αιφνιδιάστηκα και απογοητεύτηκα. Δεν ήταν η κατάλληλη ώρα για να έχουμε ένα τέτοιο παιχνίδι. Είδα το φιλμ του παιχνιδιού και μου θύμισε τον πρώτο αγώνα της σειράς του δεύτερου γύρου με τους Clippers. Ίσως επειδή παίζαμε εντός έδρας νομίζαμε πως όλα θα είναι ρόδινα. Δεν πάει έτσι όμως. Πρέπει να τα δίνεις όλα κάθε φορα”.

Τον ιδανικό επίλογο, πάντως, τον έδωσε ο ετοιμόλογος Jason Terry: “Το υπόλοιπο της σειράς έχει να κάνει με την περηφάνια. Πρέπει να δείξουμε πως είμαστε μία σκληρή ομάδα. Το έχουμε δείξει στην postseason και νομίζω ότι αυτό θα φανεί στον επόμενο αγώνα. Έχουμε ακόμα μία ευκαιρία. Όταν δεν υπάρχουν άλλες ευκαιρίες πετάς λευκή πετσέτα. Δεν τελειώνει όμως μία σειρά μέχρι μία ομάδα να κερδίσει τέσσερις αγώνες. Αν κερδίσουμε ένα παιχνίδι θα μπορέσουμε να μιλήσουμε για το επόμενο. Θα σας εγγυηθώ όμως κάτι: Θα παίξουμε καλύτερα από ότι στο προηγούμενο παιχνίδι”.

Πηγή άρθρου: nba.sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου