Πέμπτη 21 Μαΐου 2015

Χοκς-Καβαλίερς 89-97 (0-1) (VIDS)

Οι πρωταγωνιστές του αγώνα, ΛεΜπρον Τζέιμς και JR Σμιθ

Οι Κλίβελαντ Καβαλίερς έκαναν το break μέσα στην Ατλάντα κόντρα στους Χοκς και πήραν το πλεονέκτημα έδρας με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς να πραγματοποιεί εξαιρετική εμφάνιση και να περνάει σε ακόμα μια επίδοση τον αείμνηστο Μάικλ Τζόρνταν. 


Ο «Βασιλιάς» ήταν καθοριστικός για τους Καβς, πετυχαίνοντας 31 πόντους, κάτι το οποίο έχει κάνει μέσα στη σεζόν άλλες 52 φορές (να πετύχει τουλάχιστον 30 πόντους), αφήνοντας δεύτερο τον Μάικλ, ο οποίος το είχε καταφέρει μόλις μια λιγότερη (δηλαδή 51 φορές). Επίσης, ο αρχηγός του Κλίβελαντ είχε 8 ριμπάουντ και 6 ασίστ ενώ με την επίδοσή του σε πόντους ήταν ο κορυφαίος του αγώνα.

Εξαιρετική ήταν και η εμφάνιση από τον JR Σμιθ ο οποίος σταμάτησε στους 28 πόντους και «μάζεψε» 8 ριμπάουντ. Από τους γηπεδούχους και ηττημένους, Ατλάντα Χοκς, τα πράγματα πλέον είναι πιο δύσκολα αφού θέλουν οπωσδήποτε τη νίκη για να φέρουν τη σειρά στο 1-1 και να πάνε στο Κλίβελαντ με σκοπό να κάνουν και εκείνοι break, σε πολύ καλό βράδυ ήταν ο Τζεφ Τιγκ με 27 πόντους και ήταν αυτός που ξεχώρισε από τους «αετούς».


Εκτός από όλα τα πολύ καλά στατιστικά για τους Καβαλίερς, πέτυχαν και κάτι ακόμα που δεν έχουν καταφέρει να κάνουν σαν ομάδα οι Καβς, να πετύχουν εκτός έδρας νίκη στο Game 1. Παράλληλα, ο ΛεΜπρόν Τζέιμς πρωταγωνιστεί και στο TOP 5 του τελικού της ανατολικής περιφέρειας:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου