Κυριακή 31 Μαΐου 2015

Ολυμπιακός: «Μιλάει με Ζήση»!

Αβέβαιο μοιάζει το μέλλον του Νίκου Ζήση στην Φενέρμπαχτσε του Ζέλικο Ομπράντοβιτς με τον Έλληνα έμπειρο γκαρντ να φαίνεται σύμφωνα με δημοσιεύματα αλλά και με ανθρώπους της ΑΕΚ, να υπάρχουν συζητήσεις για να επαναπατριστεί από τον «δικέφαλο», ωστόσο σύμφωνα με νέο δημοσίευμα ιστοσελίδας και ο Ολυμπιακός μιλάει με τον διεθνή παίκτη της τουρκικής ομάδας.

Ο Νίκος Ζήσης είναι αδιαμφισβήτητα από τα μεγαλύτερα ελληνικά ονόματα που παίζουν στην Euroleague και μετά από γεμάτες σεζόν στο εξωτερικό ίσως ήρθε επιτέλους η ώρα για την επιστροφή του στην πατρίδα, όμως αυτή τη φορά ίσως και να μην είναι για την ΑΕΚ, σε περίπτωση που όντως μπει στο παιχνίδι και ο Ολυμπιακός.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του sportando.net ο Έλληνας διεθνής βρίσκεται σε συζητήσεις με ανθρώπους των «ερυθρόλευκων» για το ενδεχόμενο μεταξύ τους συνεργασίας για την επόμενη (τουλάχιστον) σεζόν, όπου οι στόχοι της ομάδας του Πειραιά στην Ευρώπη είναι όπως και κάθε χρόνο υψηλοί. Η ΑΕΚ ήταν η πρώτη που πλησίασε τον Νίκο Ζήση αλλά δεν φαίνεται πως θα «παίξει» μόνη της το παιχνίδι της απόκτησης του 31χρονου πρώην παίκτη της.

Ο Νίκος Ζήσης έπειτα από 10 γεμάτα χρόνια στα ευρωπαϊκά γήπεδα ίσως ήρθε η ώρα να επιστρέψει στην πατρίδα. Ποιος όμως θα καταφέρει τον επαναπατρισμό του; Άγνωστο ακόμη...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου