Κυριακή 21 Ιουνίου 2015

Γαλατάσαραϊ για «Big Sofo»!


Η Γαλατάσαραϊ, σύμφωνα με τουρκικά δημοσιεύματα θέλει να εντάξει στο δυναμικό της τον Έλληνα σέντερ, ο οποίος μπορεί να δεσμεύεται με συμβόλαιο από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, ωστόσο οι Ισραηλινοί δεν θα του ανανεώσουν όπως αναμένεται το συμβόλαιο, αφήνοντάς τον ελεύθερο να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

ΑΕΚ και Άρης από Ελλάδα φαίνεται να «βολιδοσκόπησαν» τον έμπειρο σέντερ, ωστόσο το κασέ του μοιάζει απαγορευτικό για τα οικονομικά δεδομένα μιας ομάδας του ελληνικού πρωταθλήματος (πλην Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού) και παρά τις ελεύσεις επενδυτών, αποτελεί πολύ δύσκολο κομμάτι η επαναπάτριση του «Σοφο» στη χώρα μας. Ίσως βέβαια ο 30χρονος σέντερ (ο οποίος αύριο έχει γενέθλια) επιβεβαιώσει τα δημοσιεύματα της γειτονικής μας χώρας και γίνει για πρώτη φορά στη καριέρα του κάτοικος Τουρκίας.

Το μέλλον του Σοφοκλή Σχορτσανίτη μοιάζει αβέβαιο (σχεδόν απίθανο) στο ισραηλινό πρωτάθλημα και έτσι ο ίδιος εξετάζει τις προτάσεις (επίσημες και ανεπίσημες) που έχει στα χέρια του κοιτάζοντας πρώτα από όλα τον συνδυασμό χρόνου συμμετοχής, καλού οικονομικού συμβολαίου και της μπασκετικής του αναγέννησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου