Τρίτη 16 Ιουνίου 2015

ΑΝΑΛΥΣΗ: Τα δεδομένα για Βεζένκοφ


Ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ απέσυρε τη συμμετοχή του από το draft του ΝΒΑ για τη φετινή σεζόν, το οποίο θα διεξαχθεί την 25η Ιουνίου, επιλέγοντας να «ψηθεί» περισσότερο στην Ευρώπη πριν δοκιμάσει για το «μεγάλο βήμα» στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου.

Ο 20χρονος φόργουορντ του Άρη έχει ακόμα δυο παιχνίδια (λογικά) με τα «κιτρινόμαυρα» ενώ δεν αποκλείεται και τη νέα αγωνιστική περίοδο να συνεχίσει να είναι κάτοικος Θεσσαλονίκης για την ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη, αφού ο μάνατζέρ του έδωσε αβαντάζ στους «κίτρινους» για την περίπτωσή του.

Δημοσιεύματα από την Ισπανία μετέφεραν ότι ο παίκτης του Άρη δεν δήλωσε συμμετοχή στο τρέχον ντραφτ του ΝΒΑ με αποτέλεσμα να βρίσκεται (όπως τονίζουν) κοντά στη Μπαρτσελόνα για να συνεχίσει την καριέρα του. Κάτι που αν επιλέξει, ίσως του βάλει κάποια μικροεμπόδια για το όνειρο του ΝΒΑ αφού η ομάδα θα έχει πληρώσει ήδη γιαυτόν και έτσι θα θέλει να τον κρατήσει για μια επιπλέον χρονιά στην ομάδα, κάτι που ο Άρης δεν θα κάνει.

Επίσης, ισπανικά δημοσιεύματα, έκαναν λόγο για ενδιαφέρον της Βαλένθια για την απόκτηση του νεαρού ταλαντούχου φόργουορντ από τους «κιτρινόμαυρους», χωρίς ωστόσο να έχει υπάρξει κάποια επίσημη κίνηση από τους ανθρώπους των «νυχτερίδων» προς αυτών του Άρη. Όταν ολοκληρωθεί η χρονιά, σίγουρα, θα υπάρξουν ακόμα περισσότερες προτάσεις από Ισπανία αλλά και από άλλους συλλόγους της Ευρωλίγκα, οι οποίοι θα θελήσουν να επενδύσουν πάνω στον Αλέξανδρο. Μέχρι τώρα, πάντως, μόνο άνθρωποι της Μπαρτσελόνα έχουν μιλήσει με τον Νίκο Λώτσο για το ενδεχόμενο μεταγραφής του στην ομάδα τους.

Στο παιχνίδι για την απόκτηση του Βεζένκοφ όπως έχει αναφερθεί από site εντός συνόρων, θα είναι και ο Παναθηναϊκός θέλοντας να κάνει ότι έκανε πέρσι και με τον Λευτέρη Μποχωρίδη, αποκτώντας τον από τον Άρη. Ο ίδιος ο παίκτης έχει δηλώσει πως το καλοκαίρι θα είναι μεγάλο ενώ πρώτα θα μιλήσει με ανθρώπους της ομάδας στην οποία ανήκει, δηλαδή τους «κίτρινους». Ωστόσο δεν είπε ότι δεν θα συζητήσει και με άλλες ομάδες για το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τη Θεσσαλονίκη και τη ν ομάδα στην οποία αγαπήθηκε πολύ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου