Κυριακή 21 Ιουνίου 2015

Συνεχίζει ακόμη μια χρονιά ο Πολ Πιρς!


Ούτε φέτος θα το βάλει κάτω ο Πολ Πιρς, μη θέλοντας να σταματήσει από τα 37 του την πλούσια μπασκετική του καριέρα στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου. Ο Πιρς έχει να σκεφτεί δυο επιλογές από την 1η Ιουλίου που μένει free agent προκειμένου να συνεχίσει (και πιθανότατα να κλείσει) τη καριέρα του.

Αυτό θα είναι ή για μια εκ νέου χρονιά με τους Ουάσιγκτον Ουίζαρντς, ή για τους Λος Άντζελες Κλίπερς, αφού εκεί είναι η γενέτειρά του και θα ήθελε να «κρεμάσει» τη φανέλα του στην πόλη όπου ξεκίνησε να παίζει μπάσκετ. Αξίζει να αναφέρουμε πως ο «The Truth» έχει αγωνιστεί μόνο σε ομάδες της Ανατολικής περιφέρειας και σε περίπτωση που συμφωνήσει με τους Κλίπερς θα είναι αυτόματα παίκτης ομάδας της Δυτικής περιφέρειας.

Οι δυο επιλογές του Πιρς είναι κάπως περιορισμένες και κάπως... περίεργες στο μυαλό του έμπειρου φόργουορντ αφού σε περίπτωση που μείνει στους Ουίζαρντς θα έχει υψηλότερο συμβόλαιο από το φετινό, ζητώντας τους 6 εκατ. το χρόνο, την ώρα που οι Κλίπερς μπορούν να του διαθέσουν μόνο 3,4 εκατ. δολάρια κάνοντας λίγο πιο δύσκολη την επιθυμία του παίκτη να κλείσει την καριέρα του στη γενέτειρά του, η οποία αν και με λιγότερα χρήματα ακόμα του αρέσει σαν ιδέα. Ο πρώην προπονητής του στους Σέλτικς, Ντοκ Ρίβερς, τον θέλει άλλωστε πολύ στο ρόστερ της ομάδας του Λος Άντζελες, ο ίδιος θέλει να παίξει στη πόλη που γεννήθηκε και μένει να δούμε την τελική απόφαση του Πολ Πιρς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου