Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015

Άρης: Κοντά σε Κατσίβελη, μένει ο Πρίφτης!


Ο Δημήτρης Κατσίβελης βρέθηκε χθες στο «Nick Galis Hall» για να παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση του Άρη κόντρα στον ΠΑΟΚ (ή μήπως και όχι μόνο γιαυτό;).


Ο νεαρός γκαρντ έχει προταθεί για τους «κίτρινους», ωστόσο η περίπτωσή του εξετάζεται και θα εξετάζεται αφού αναμένεται να υπάρξουν συζητήσεις με τον ίδιο τον καλαθοσφαιριστή, ο οποίος μένει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό με τους Πειραιώτες να μην φαίνονται διατεθειμένοι να του προσφέρουν νέο συμβόλαιο παραμονής του στην ομάδα, αφού και ο χρόνος συμμετοχής του δεν ήταν αυτός που ο ίδιος θα περίμενε.

Ο Άρης θα ήθελε έναν παίκτη με το ταλέντο και την εξυπνάδα του Κατσίβελη και σίγουρα αν δεν υπάρξει πρόταση ανανέωσης από τον Ολυμπιακό θα κοιτάξει να δει πως μπορεί να επωφεληθεί από την απόκτησή του ενώ στις συζητήσεις δεν αποκλείεται να του προταθεί και μικρότερο συμβόλαιο από αυτό που φαίνεται να βάζει ως κατώτατο μισθό ο ίδιος ο παίκτης.

Μαζί του αν ξεκινήσουν οι συζητήσεις θα μιλήσει και ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Άρης, κ. Νίκος Λάσκαρης, όπου θα του μιλήσει για τον ρόλο του στην ομάδα, τους στόχους του συλλόγου για τη νέα χρονιά καθώς και το πλάνο που θέλει ο ίδιος να εφαρμόσει στην ομάδα, αφήνοντας τη τελική απόφαση στον ίδιο τον παίκτη.

Όσο για το θέμα του προπονητή, σε αυτό δεν υπάρχει ανησυχία αφού και οι δυο πλευρές είναι εξαιρετικά ευχαριστημένες με την παρουσία του Δημήτρη Πρίφτη, στον οποίο θα επενδύσουν πάνω και ίσως του προσφέρουν και συμβόλαιο δυο ετών αφού και ο ίδιος ο Νίκος Λάσκαρης έχει ενημερωθεί για το πολύ καλό κλίμα που έχει δημιουργήσει στα αποδυτήρια ο Έλληνας τεχνικός, ο οποίος σε ερώτηση που του έγινε για το αν θέλει να συνεχίσει στην ομάδα είπε ότι ευχαρίστως θα ήθελε κάτι τέτοιο αλλά δεν είναι μόνο στο χέρι του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου