Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015

Πολυτάρχου: «Ήρθα στο Περιστέρι για να πρωταγωνιστήσουμε»


Ο Μιχάλης Πολυτάρχου, έθεσε τους προσωπικούς του στόχους τη νέα αγωνιστική περίοδο και μιλώντας για πρώτη φορά ως παίκτης του Περιστερίου, μίλησε για την ομάδα που φτιάχνεται ώστε να επιστρέψει η νέα του ομάδα στη φυσική της θέση (Α1) ενώ δήλωσε πως θα δίνει το 1000% σε κάθε αγώνα προκειμένου η ομάδα να πετύχει τους στόχους της.


Το ιστορικό Περιστέρι, υποβιβάστηκε στη τρίτη τη τάξει κατηγορία λόγω τεράστιων οικονομικών προβλημάτων τα οποία ήταν «ασήκωτα» για μια ομάδα η οποία είχε μεγάλη ιστορία στην πρώτη κατηγορία του πρωταθλήματος. Η Αθηναϊκή ομάδα, αποφάσισε να υποβιβαστεί ώστε να σβηστούν τα χρέη και να ξεκινήσει μια προσπάθεια αναγέννησης, στην οποία ο πρώην αρχηγός της ΑΕΚ θα συμβάλει όπως παραδέχθηκε με κάθε δυνατό τρόπο.

Αναλυτικά:

«Όσο δύσκολο ήταν για μένα να αφήσω μια μεγάλη ομάδα όπως η ΑΕΚ, άλλο τόσο εύκολο ήταν να πάρω την απόφαση να συνεχίσω την καριέρα μου στο Περιστέρι, μια ομάδα με μεγάλη ιστορία και σπουδαία μπασκετική παράδοση. Το προπονητικό επιτελείο μου εξήγησε τι θέλει από μένα και ήταν ακριβώς αυτά που ήθελα να ακούσω για το επόμενο βήμα μου, οπότε δεν υπήρχε για μένα άλλη επιλογή.

Θα δώσουμε όλοι μας ότι έχουμε ώστε σε δυο χρόνια το Περιστέρι να ξαναβρεθεί εκεί που ανήκει: Στην Α1. Η ομάδα φτιάχνεται για να πρωταγωνιστήσει.

Σε κάθε αγώνα θα δίνω το… 1000% ώστε μαζί με τους συμπαίκτες μου να κάνουμε τον κόσμο μας υπερήφανο!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου