Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015

Ελεύθερος ο Μόντα Έλις!


Μια όχι τόσο πιθανή απόφαση πριν λίγες ημέρες, αναμένεται να υλοποιηθεί, καθώς ο Μόντα Έλις θα κάνει opt-out το συμβόλαιό του στους Ντάλας Μάβερικς αποφασίζοντας πως το καλύτερο για τον ίδιο και την καριέρα του είναι να αποχωρήσει από την ομάδα.
Ο ατζέντης του παίκτη ανακοίνωσε τη συγκεκριμένη απόφαση και έτσι από την 1η Ιουλίου, ο Μόντα Έλις θα είναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί και να υπογράψει σε οποιαδήποτε ομάδα επιθυμεί ο ίδιος. Σε όποια ομάδα του προσφέρει το μεγαλύτερο συμβόλαιο, τον πιο ηγετικό ρόλο και πολλά άλλα που θα λάβει υπόψιν του ο Έλις για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο πρώην παίκτης των Γουόριορς και των Μπακς, θα «σπάσει» το συμβόλαιο που είχε υπογράψει με την ομάδα του Ντάλας (2+1 χρόνια το 2013) και έτσι θα αποτελέσει ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα των free agent στη σχετική λίστα. Ο 29χρονος γκαρντ μέτρησε 18.9 πόντους,  4.1 ασίστ και 1.9 κλεψίματα κατά μέσο όρο στα χρόνια που έπαιξε στους Μάβς, ενώ μάλιστα είχε το ποσοστό των 44.5% στα σουτ. 

Οι Νικς και οι Σέλτικς φαίνεται αρχικά να «κοιτάζουν» τον Μόντα Έλις και μένει να δούμε ποια ομάδα θα καλύψει τις ανάγκες και τα «θέλω» του παίκτη, τα οποία αγγίζουν τα 10 εκατ. δολάρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου