Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015

Τέλος ο Γκάουντλοκ από Φενέρ, τον «βλέπει» η Βαλένθια!


Ήταν γνωστό, είχαν βουήξει όλα τα social media και τα ΜΜΕ και πλέον είναι και οριστικό. Ο Άντριου Γκάουντλοκ αποτελεί παρελθόν από τη Φενέρμπαχτσε και πλέον αναζητεί την επόμενη στάση της καριέρας του, η οποία δεν αποκλείεται να τον βρει και στην Ισπανία!

Ο Γκάουντλοκ ήταν ο κορυφαίος της ομάδας του τη χρονιά που πέρασε σε πρωτάθλημα, κύπελλο αλλά και Euroleague, όμως ο χαρακτήρας του και η απόφασή του να μην κάνει και την... καλύτερη ζωή τον έφεραν στην πόρτα της εξόδου από την τουρκική ομάδα. Η οψιόν στο συμβόλαιό του δεν ενεργοποιήθηκε, αφού και ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς δεν τον ήθελε για τη νέα αγωνιστική περίοδο και πλέον θα ψάξει αλλού τις τύχες του.

Η Βαλένθια φαίνεται να μπαίνει δυναμικά στο «παιχνίδι» της απόκτησης του 26χρονου γκαρντ, ο οποίος στο παρελθόν έχει φορέσει και τη φανέλα των Λος Άντζελες Λέικερς στο NBA, κάτι που αποτελεί και προσωπική επιθυμία του ίδιου να αγωνιστεί εκεί, αν καταφέρει να βρει κάποιο συμβόλαιο, όμως αυτό είναι δύσκολο. Πολλές ομάδες της Ευρώπης θα τον διεκδικήσουν και αυτό είναι δεδομένο. Ο ίδιος θα ήθελε το NBA, τίποτα όμως δεν μπορεί να έχει για σίγουρο παρά τους πολύ καλούς του αριθμούς (14.4 πόντους ανά αγώνα στην Euroleague κατά μέσο όρο).

Το mpasketmania.blogspot.gr αποκαλύπτει το ενδιαφέρον της Βαλένθια για τον πρώην (πλέον) παίκτη της Φενέρ και το μόνο που μπορεί να επαληθεύσει κάτι τέτοιο είναι ο χρόνος και το αν καταφέρει να βρει ομάδα στην άλλη άκρη του Ατλαντικού ο Αμερικανός άσσος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου