Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015

Άρης: Μεγαλομέτοχος και με τη «βούλα» ο Λάσκαρης!


Ο Νίκος Λάσκαρης βρισκόταν πριν και μετά το τέλος του παιχνιδιού του Άρη κόντρα στον ΠΑΟΚ, σε συζητήσεις με τους ανθρώπους της ομάδας, προκειμένου να γίνει ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ, δηλαδή να αγοράσει το μεγαλύτερο πακέτο των μετοχών του συλλόγου, κάτι που έγινε αφού από χθες είναι ο κάτοχος του 56% των μετοχών.


Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Άρης, αναμένεται να κινηθεί και για το υπόλοιπο 34% (ώστε να γίνει ο ιδιοκτήτης του 90%), ώστε να πετύχει αυτό που ήθελε εξ αρχής. Δηλαδή να έχει ο ίδιος τον μεγαλύτερο λόγο από κάθε άλλον μέσα στη διοίκηση και το σύλλογο. Ο Λάσκαρης κατείχε το 41% των μετοχών και έκανε δικό, ακόμη 15% φτάνοντας έτσι συνολικά στο 56%, το οποίο κατέχει αυτή τη στιγμή. Ωστόσο δεν πρόκειται, σύμφωνα με πληροφορίες να σταματήσει εκεί.

Ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Άρης θέλει να αποκτήσει και ακόμα 34% που δικαιούται, αφού 10% υποχρεωτικά ανήκουν στον Ερασιτέχνη, βάσει νόμου. Έτσι σε περίπτωση που γίνει αυτό, ο ιδιοκτήτης του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών του «Αυτοκράτορα» θα κατέχει το 90% και ο Ερασιτέχνης το δικό του 10%.

Εικόνα:basketballaris.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου