Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015

Ο ΠΑΟΚ τρίτος... στον πόντο!


Ο ΠΑΟΚ κατέκτησε την τρίτη θέση αφού έκανε το 3-1 στη σειρά με τον Άρη επικρατώντας με 76-77 στο «Nick Galis Hall» και έτσι κέρδισε και την έξοδό του στο EuroCup της νέας αγωνιστικής περιόδου.


Με τον Νίκο Λάσκαρη να είναι παρών (μέσα στη μέρα αναμένεται να αποκτήσει το 90% των μετοχών του συλλόγου) ο Άρης δεν μπόρεσε να κερδίσει και να πάει στο Game 5 τη σειρά με τον ΠΑΟΚ και έτσι τελείωσε μια δύσκολη και πολύ καλή σεζόν στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Λάνγκφορντ (22 π.) ήταν καθοριστικός για την ομάδα του Σούλη Μαρκόπουλου, ώστε να αποδράσει με το διπλό, ενώ και ο Όντουμ (15 π.) είχε πολύ καλή συνεισφορά στο σκοράρισμα. Ο Κάρτερ είχε καλή απόδοση πετυχαίνοντας 14 πόντους στο παιχνίδι.

Από πλευράς Άρη, ο Βεζένκοφ ήταν ακόμη μια φορά ο πρώτος σκόρερ της ομάδας με 15 πόντους. Ο Τόρεϊ Τόμας είχε μια πολύ καλή εμφάνιση με 14 πόντους, ενώ και ο Σπύρος Μούρτος βοήθησε προσπαθώντας με τους υπόλοιπους παίκτες να γίνει το 2-2, σταματώντας στους 11 πόντους.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο πρώτο δεκάλεπτο το σκορ ήταν ισόπαλο, ενώ στο δεύτερο το τρίτο και το τέταρτο ο ΠΑΟΚ ήταν για έναν πόντο μπροστά, σε όλα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου