Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015

Τζόνσον: «Δεν αργεί η ώρα που θα "τρελαθεί" το Κλίβελαντ»


Ο Μάτζικ Τζόνσον παίνεψε για ακόμη μια φορά τον ΛεΜπρον Τζέιμς γιαυτά που προσπαθεί να κάνει με τους Κλίβελαντ Καβαλίερς, τονίζοντας πως αν δεν είναι ο κορυφαίος παίκτης του κόσμου τότε είναι ο δεύτερος κορυφαίος στην πρώτη θέση ωστόσο. Επίσης προετοίμασε τους οπαδούς των Καβς για τουλάχιστον δυο τίτλους με τον «Βασιλιά» στο ρόστερ τους!


Ο Τζόνσον παρακολούθησε (όπως και κάθε φίλος του μπάσκετ) τους τελικούς του NBA ανάμεσα στους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς και τους Κλίβελαντ Καβαλίερς με την ομάδα του Στεφ Κάρι να κατακτά το τρόπαιο και τη κορυφή του κόσμου. Επίσης τόνισε πως ο Κάρι είναι εκ των κορυφαίων σουτέρ στην ιστορία του πρωταθλήματος. Διαβάστε αναλυτικά:

«Ενας εξαρτημένος στο μπάσκετ όπως εγώ, δεν θα μπορούσε να μην τους λατρέψει. Αρρώστησα που η σειρά ολοκληρώθηκε. Ήταν πραγματικά μεγαλειώδης.
Ήταν απόλαυση για μένα να παρακολουθώ τον Στέφεν Κάρι και τον ΛεΜπρον Τζέιμς να παίζουν σε αυτή τη σειρά. Ο Στεφ Κάρι είναι πιθανότατα ο κορυφαίος σουτέρ που έχουμε δει ποτέ. Ο ΛεΜπρον ήταν ο καλύτερος παίκτης στη σειρά. Κυριάρχησε σε αυτήν.
Ήταν (σ.σ. ο ΛεΜπρον) ό,τι καλύτερο έχουμε δει ποτέ. Δεν θα τον βάλω στην κορυφή επειδή ηττήθηκε, οπότε θα πρέπει ακόμα να επιλέξω τον Michael Jordan ως τον κορυφαίο. Μπορεί όμως να πάρει τη δεύτερη θέση. Θα είναι 1-Α ο Τζόρνταν και 1-Β ο ΛεΜπρον. Κλίβελαντ, ετοιμάσου. Θα κατακτήσεις πιθανότατα τουλάχιστον δύο πρωταθλήματα με αυτόν τον τύπο. Δεν θα αργήσει η ώρα που θα πέφτει κονφετί στα κεφάλια σας και η πόλη θα τρελαθεί».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου