Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015

ΠΑΟΚ: Γουότερς ο αντί-Κάρτερ (;)


Ο ΠΑΟΚ φαίνεται να «κοιτάζει» τη περίπτωση του Ντομινίκ Γουότερς για τη θέση που άφησε κενή με την αποχώρησή του ο Μαρκ Αντόνιο Κάρτερ υπογράφοντας στην ΑΕΚ. Ο «δικέφαλος» θέλει να φέρει στη Θεσσαλονίκη τον Αμερικανό γκαρντ και φαίνεται να κινείται πιο γρήγορα από τον συμπολίτη Άρη, ο οποίος και αυτός φαίνεται να θέλει να ντύσει στα «κιτρινόμαυρα» τον παίκτη που ολοκλήρωσε τη φετινή σεζόν στον Κολοσσό.


Αποκλειστικές πληροφορίες του mpasketmania.blogspot.gr ο ΠΑΟΚ θα έρθει σε επαφή με τον άνθρωπο που εκπροσωπεί τον 28χρονο γκαρντ, του οποίου άρεσε η Ελλάδα και όπως φαίνεται αρχικά δεν θα έλεγε «όχι» σε μια τέτοια περίπτωση, αν φυσικά η ομάδα που τον θέλει στο ρόστερ της, καλύψει τις δικές του απαιτήσεις. Ο Γουότερς για πρώτη φορά στην καριέρα του έπαιξε φέτος στο ελληνικό πρωτάθλημα στο οποίο άφησε και θετικές εντυπώσεις.

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας, σύμφωνα με πληροφορίες που έχει το mpasketmania.blogspot.gr θα έχει υπάρξει κάποια εξέλιξη στο θέμα της απόκτησης του Ντομινίκ Γουότερς. Ο ΠΑΟΚ θα δείξει στον παίκτη το ενδιαφέρον του και στις επόμενες ημέρες αναμένεται να καταθέσει τη δική του πρόταση.

1 σχόλιο:

  1. ο γουοτερς ειναι ασσος....περα του οτι ειναι ακριβος δεν γινετια να ερθει στον παοκ σαν αντι καρτερ..ο παοκ θα παρει ενα 2-3αρι σαν αντι καρτερ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή