Κυριακή 28 Ιουνίου 2015

ΑΕΚ για Ούκιτς!


Ο Ρόκο Λένι Ούκιτς φαίνεται να ενδιαφέρει τους ανθρώπους της ΑΕΚ για τη θέση του πλέι μέικερ, την ώρα που το θέμα του Νίκου Ζήση έχει αρχίσει να απομακρύνεται και τα σενάρια να κάνουν λόγο για επαναπατρισμό του έμπειρου γκαρντ για χάρη του Ολυμπιακού όμως αυτή τη φορά.



Το eurohoops.net αποκαλύπτει πως ο Ούκιτς ενδιαφέρει τους ανθρώπους της «Ένωσης» για αντι-Ζήσης, αφού το θέμα του δεύτερου φαίνεται να μην υφίσταται πλέον. Ο Μάκης Αγγελόπουλος έκανε ότι περνούσε από το χέρι του για να πετύχει την επιστροφή του Ζήση στην ομάδα όπου ξεκίνησε, ωστόσο αυτό δεν φαίνεται να το κατάφερε και έτσι στο προσκήνιο και πάλι έρχεται ο Κροάτης γκαρντ.

Μια πιθανή συμφωνία του με την ΑΕΚ, θα τον επιστρέψει στην Ελλάδα, για χάρη της «Βασίλισσας» ενώ θα είναι και πάλι στο ΟΑΚΑ. Ο Ούκιτς είναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί με οποιαδήποτε ομάδα επιθυμεί και ο ίδιος, ωστόσο στην ΑΕΚ θέλουν να προχωρήσουν μεθοδικά και με σταθερά βήματα για την θέση του οργανωτή. Τα κροάτικα ΜΜΕ από την αρχή του 2015 έκαναν λόγο για ενδιαφέρον της αθηναϊκής ομάδας για τον Λένι Ούκιτς, ωστόσο τον δέσμευε συμβόλαιο με τη Τσεντεβίτα, κάτι που πλέον δεν ισχύει.

Μέσα στις επόμενες ημέρες θα δείξει αν οι «κίτρινοι» θα κινηθούν για την απόκτησή του ή το «φλερτ» θα καταλήξει σε ανούσιο ενδιαφέρον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου