Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015

Βασιλιάδες στο «σπίτι» του «βασιλιά»! (VID)

Οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς κατάφεραν να τελειώσουν τη σεζόν με έναν φανταστικό τρόπο, ολοκληρώνοντας τις σπουδαίες εμφανίσεις τους στους τελικούς αλλά και στη regular season. Οι «πολεμιστές κέρδισαν 97-104 τους Καβαλίερς και στέφθηκαν δίκαια πρωταθλητές.




Η εκπληκτική εμφάνιση των Κάρι και Ιγκουαντάλα δεν άφησε περιθώρια στους Καβαλίερς οι οποίοι είχαν κορυφαίο τους σκόρερ για ένα ακόμη παιχνίδι τον ΛεΜπρον Τζέιμς με 32 πόντους. Ο JR Σμιθ σταμάτησε στους 19, ωστόσο έχασε αρκετά τρίποντα όταν ο χρόνος όδευε προς το τέλος του, βάζοντας όμως και κάποια σημαντικά καλάθια που έδιναν κατά διαστήματα ανάσες στους Καβς. Η ομάδα του Ντέιβιντ Μπλατ είχε και τον Τιμοφέι Μοζγκόφ σε πολύ καλή μέρα με 17 πόντους ενώ με 15 ολοκλήρωσε τη σεζόν ο Τρίστιαν Τόμπσον.


Από πλευράς πρωταθλητών του NBA, το βραβείο του MVP πήρε δίκαια ο Άντρε Ιγκουοντάλα μετά από φανταστικές εμφανίσεις στους τελικούς του NBA έχοντας πολύ καλούς αριθμούς αλλά και... βοηθούς με πρώτο και καλύτερο τον MVP της regular season, Στεφ Κάρι, ο οποίος ήταν καταλυτικός ώστε στη πρώτη του χρονιά ως πολυτιμότερος παίκτης, χάρισε το τρόπαιο στην ομάδα του. Ο Ιγκουοντάλα σταμάτησε στους 25, όσους ακριβώς πέτυχε και ο Κάρι, για να ακολουθήσουν Γκριν με 16, Εζέλι με 10 και Λίβινγκστον επίσης με 10.


Δείτε τις καλύτερες φάσεις του παιχνιδιού:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου