Κυριακή 28 Ιουνίου 2015

Ολυμπιακός: «Γλυκοκοιτάζει» ΜακΚόλουμ


Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος φαίνεται να «κοιτάζει» καλά τη περίπτωση του Έρικ ΜακΚόλουμ για τον Ολυμπιακό, θέλοντας να συνεργαστεί και πάλι με τον Αμερικανό παίκτη.

Με βάση όσα αναφέρουν ξένα ΜΜΕ, ο πρώην παίκτης του Πανιωνίου, ο οποίος ολοκλήρωσε με εκπληκτικά ποσοστά τη σεζόν του στο κινέζικο πρωτάθλημα, είναι έτοιμος να επιστρέψει στη χώρα μας αυτή τη φορά όμως για χάρη του Ολυμπιακού με τα «ερυθρόλευκα» να είναι η νέα του στολή.

Ο 27χρονος γκαρντ είχε κοινή θητεία με τον νυν κόουτς του Ολυμπιακού και αυτό μπορεί να μετρήσει πολύ στην επικείμενη επιστροφή του στην Ελλάδα. Η σεζόν που τελείωσε τον βρήκε με μέσο όρο 39.6 πόντους, 7.4 ριμπάουντ και 5.5 ασίστ ανά παιχνίδι στην καλύτερη ίσως σεζόν της καριέρας του, ανοίγοντας ο δρόμος για τους Πειραιώτες και την Euroleague. Πριν από μερικούς μήνες σε ένα παιχνίδι πέτυχε 82 πόντους!

Από άλλα μεταγραφικά, ο Νίκος Ζήσης βρίσκεται πολύ κοντά στη συμφωνία του με τον Ολυμπιακό για συνεργασία και τον επαναπατρισμό του έπειτα από 11 χρόνια ξενιτιάς, ωστόσο τίποτα ακόμα δεν υπάρχει επίσημο. Πολύ κοντά στο να φορέσει τα «ερυθρόλευκα» βρίσκεται και ο Ντι Τζέι Στρόμπερι που έχει συμφωνήσει με την ομάδα του λιμανιού και όπως φαίνεται μένει μόνο η ανακοίνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου