Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015

Άρης: Τι γίνεται με Ζάρα-Πελεκάνο!


Ο Άρης έχει καταθέσει τη πρότασή του στον Θεόδωρο Ζάρα, ωστόσο μια μικρή διαφορά στο οικονομικό κομμάτι κράτησε παράταση για ακόμα μια ημέρα, ώστε να διευθετηθεί το θέμα και ο 28χρονος γκαρντ να υπογράψει στην ομάδα. Στη συνάντηση με Πελεκάνο, θέλουν και οι δυο πλευρές τον «γάμο» ξανά.


Ο Ζάρας θεωρείται «κλεισμένος» από τον Άρη την ώρα που καμία άλλη ομάδα δεν έχει κινηθεί επίσημα για την απόκτησή του. Οι «κίτρινοι» έχουν το σαφές προβάδισμα αφού και ο ίδιος ο παίκτης θέλει να φορέσει τη φανέλα με τον «θεό του πολέμου» στο στήθος και στα επόμενα 24ωρα αναμένεται να λήξει με επιτυχία η συζήτηση των δυο πλευρών. Οι άνθρωποι του «Αυτοκράτορα» θα μιλήσουν και σήμερα με τη πλευρά του παίκτη ώστε να λυθεί το μικρό θέμα του οικονομικού.

Από την άλλη ο Πελεκάνος, μοιάζει να είναι πολύ κοντά στην επιστροφή του στη Θεσσαλονίκη μετά την καλή σεζόν στη ρουμάνικη Πλοϊέστι, με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα της χώρας. Ο έμπειρος φόργουορντ παραμένει ελεύθερος ωστόσο στη χθεσινή συνάντηση τόνισαν και οι δυο πλευρές τη θέλησή τους για εκ νέου συνεργασία και μέχρι το τέλος της βδομάδας αναμένεται να του κατατεθεί και οικονομική πρόταση, στην οποία θα συμφωνήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου