Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015

Μπλατ: «Συνεχίζω στο Κλίβελαντ»


Προπονητής των Κλίβελαντ Καβαλίερς και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο θα είναι ο Ντέιβιντ Μπλατ, με τον κόουτς στη πρώτη του σεζόν στο NBA να καταφέρνει να φτάσει, με ηγέτη τον ΛεΜπρον Τζέιμς, τους Καβς στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος στα NBA Finals.


Οι σχέσεις ανάμεσα σε Μπλατ και Τζέιμς δεν ήταν οι καλύτερες, όπως ανέφεραν δημοσιεύματα από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού αφού από τα μέσα της σεζόν, όλα τα ΜΜΕ έγραφαν για πιθανή αποχώρηση του Αμερικανοϊσραηλινού προπονητή, αρχίζοντας τα σενάρια για πιθανούς αντικαταστάτες. Ο ΛεΜπρον Τζέιμς βγήκε, διέψευσε τα πάντα για την «κρίση» στη σχέση που έχουν σαν προπονητής-παίκτης, και το ίδιο έκανε λίγες ημέρες πριν και ο rookie κόουτς.

Οι αμφισβητήσεις του «Βασιλιά» προς το πρόσωπο του περσινού κατακτητή της Euroleague στον πάγκο της Μακάμπι Τελ Αβιβ, ήταν αρκετές και τα σενάρια έπαιρναν και έδιναν, όπως άλλωστε συμβαίνει και αυτές τις μέρες για «διαζύγιο» μεταξύ του Μπλατ και των Καβαλίερς. Ωστόσο ο ίδιος ο προπονητής, τα διέψευσε πάλι όλα και σε νέες του δηλώσεις τόνισε πως θα συνεχίσει και του χρόνου να κοουτσάρει την ομάδα του Κλίβελαντ.

Διαβάστε τις δηλώσεις του:

«Βλέπετε μόνο ένα-δύο μεμονωμένα περιστατικά και χάνετε τη σαφή εικόνα. Είμαστε καθημερινά μαζί και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Είναι ο καλύτερος παίκτης μας. Ο κορυφαίος της λίγκας. Ένας νικητής. Αποδεδειγμένα ένας πρωταθλητής. Νομίζω πως είναι σημαντικό να αισθάνεται κυριαρχικά και την ίδια στιγμή να αποτελεί μέρος της ομάδας. Πάντα βάζει το καλό της ομάδας πάνω από το δικό του. Αν τώρα νιώθει πως πρέπει να πει κάτι για καλό της ομάδας, αυτό είναι κάτι που μόνο καλό κάνει. Τον ενθαρρύνω για αυτό το πράγμα και σέβομαι πως η καρδιά του βρίσκεται στη σωστή θέση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου