Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

ΑΕΚ: Πάει για Πέτγουεϊ (;)


Ο Μπρεντ Πέτγουεϊ θα αποτελέσει σύντομα παρελθόν από τον Ολυμπιακό, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» δεν επιθυμούν τη συνέχιση της συνεργασίας τους με τον Αμερικανό, την ώρα που η ΑΕΚ φαίνεται να «μπαίνει» στο παιχνίδι της απόκτησης του.


Το mpasketmania.blogspot.gr αποκαλύπτει πως η «Ένωση» θα κινηθεί για την απόκτηση του παίκτη που τελείωσε τη σεζόν στον Ολυμπιακό και το μέλλον του μοιάζει κάθε άλλο από σίγουρο στον Πειραιά. Ο Πέτγουεϊ δεν θα έλεγε «όχι» σε μια ελληνική πρόταση αν βέβαια αυτή καλύπτει τα δικά του «θέλω» για να συνεχίσει εκεί την καριέρα του, πόσο μάλλον αν αυτή η πρόταση του δίνει εγγύηση συμμετοχής στην Ευρώπη.

Ο Πέτγουεϊ έτσι και αλλιώς θα αναζητήσει κάποια ομάδα στην οποία θα έχει πιο ενεργό ρόλο και περισσότερα αγωνιστικά λεπτά στα πόδια του την ώρα που αν η ΑΕΚ εξασφαλίσει την ευρωπαϊκή της συμμετοχή και κάνει πρόταση στον (εφόσον μείνει ελεύθερος) 30χρονο πάουερ φόργουορντ, ο οποίος έχει παίξει στη χώρα μας και για χάρη του Ηλυσιακού (2009) και του Ρεθύμνου (2011-2013).

Ο Αμερικανός έχει υψηλό κασέ που είναι δύσκολο να καλυφθεί από την «Ένωση», αλλά λογικά θα του γίνει πρόταση με μειωμένες αποδοχές απέναντι σε αυτές που του πρόσφερε ο Ολυμπιακός. Σίγουρα θα κοιτάξει και κάτι από την υπόλοιπη Ευρώπη, αλλά σε περίπτωση που θελήσει κάτι στην Ελλάδα, αυτό αναμένεται να είναι για την ΑΕΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου