Σάββατο 20 Ιουνίου 2015

Παναθηναϊκός: Στο προσκήνιο ο «Σάρας»


Ο Παναθηναϊκός έχει θέσει ως βασική προτεραιότητα να βρει τον κατάλληλο προπονητή για να επαναφέρει την ομάδα στην κορυφή. O Σαρούνας Γιασικεβίτσιους είναι ανάμεσα στους υποψήφιους, με την περίπτωση του να έχει μόνο υποστηρικτές στην πράσινη ΚΑΕ.

Όπως συνέβη και πέρυσι, ο Παναθηναϊκός προσέγγισε τον Λιθουανό, για να κάνουν μια πρώτη κουβέντα και να εξετάσουν και τις δικές του προθέσεις, πριν προχωρήσουν περισσότερο οι εξελίξεις.
Ο «Σάρας» είχε αρνηθεί την προηγούμενη πρόταση των «πρασίνων» να αναλάβει το «τιμόνι» της ομάδας και τη σεζόν που πέρασε, εργάστηκε ως συνεργάτης του Γκιντάρας Κράπικας στην Ζαλγκίρις. Ωστόσο, με αφορμή την επίσκεψη του στην Αθήνα στο πλαίσιο των καλοκαιρινών του διακοπών, μιας κι ως γνωστόν είναι παντρεμένος με Ελληνίδα, βολιδοσκοπήθηκε εκ νέου από το τριφύλλι.
Οι κυπελλούχοι Ελλάδας προσανατολίζονται στο να του καταθέσουν επίσημη πρόταση άμεσα, εκθέτοντας του το πλάνο τους για τα επόμενα, τουλάχιστον, τρία χρόνια, ενώ προτίθενται να ενδυναμώσουν ακόμα περισσότερο το τεχνικό τιμ, πλαισιώνοντας τον Λιθουανό, εφόσον δεχτεί, με έναν ακόμα έμπειρο προπονητή, σε ρόλο άμεσου συνεργάτη.
Άρθρο:sportit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου