Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015

Επέλεξαν Αγραβάνη οι Χοκς!


Σημαντική επιτυχία για τον Δημήτρη Αγραβάνη. Ο 21χρονος φόργουορντ του Ολυμπιακού, επελέγη στο νο59 του ντραφτ από τους Ατλάντα Χοκς. Στο νο1 από τους Τίμπεργουλβς, ο σέντερ, Κάρλ Άντονι Τόουνς. 


Δικαίωση για τον Δημήτρη Αγραβάνη στο ντραφτ του ΝΒΑ που διεξήχθη τα ξημερώματα. Ο 21χρονος πάουερ φόργουορντ του Ολυμπιακού, επελέγη στο νο59 του δεύτερου γύρου από τους Ατλάντα Χοκς, δίνοντας συνέχεια στην παράδοση που χτίζει σιγά-σιγά το Ελληνικό μπάσκετ, που ακούει για τέταρτη σερί σεζόν όνομα Έλληνα παίκτη στην διαδικασία. Φυσικά, ο διεθνής παίκτης δεν θα πάει από τώρα στην Αμερική, αφού είχε συμφωνήσει με τις ομάδες που είχαν ενδιαφερθεί πως θα μείνει τουλάχιστον για ένα ακόμα χρόνο στην Ευρώπη. 

Στο νούμερο «1» ο Τόουνς 

Σε ότι αφορά την κορυφαία επιλογή που ανήκε στους Μινεσότα Τίμπεργουλβς, ανήκει στον Καρλ Άντονι Τόουνς, τον σέντερ του Κεντάκι. Σε ότι αφορά τις επόμενες επιλογές υπήρξαν εκπλήξεις, καθώς στο Νο2 οι Λέικερς, επέλεξαν τον Ντ’ Άντζελο Ράσελ που έφερε στο νο3 Τζαχίλ Οκαφόρ από τους Σίξερς. Πρώτος ευρωπαίος αναδείχθηκε στο νο5 από τη Μάτζικ ο Κροάτης γκαρντ/φόργουορντ της Μπαρτσελόνα, Μάριο Χεζόνια. 

Άρθρο:sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου