Τρίτη 23 Ιουνίου 2015

Ολυμπιακός: Πρόβλημα με Σλούκα!


Περίπλοκο έχει γίνει το θέμα της παραμονής του Κώστα Σλούκα στον Ολυμπιακό. Δείτε σε ποια διαφορά των δυο πλευρών ποντάρει η Φενέρ, που φέρεται να έχει συμφωνήσει μαζί του. Φήμες και για ΤΣΣΚΑ. 


Δυσκολεύει η υπόθεση της ανανέωσης συμβολαίου του Κώστα Σλούκα στον Ολυμπιακό. Μετά την πρόταση που κατέθεσαν οι «ερυθρόλευκοι» στον Έλληνα γκαρντ, ήταν προγραμματισμένη συνάντηση με τον μάνατζέρ του, η οποία ωστόσο δεν έγινε τελικά. 

Ο εκπρόσωπος του παίκτη αναχώρησε την Τρίτη για τη Θεσσαλονίκη, με ανοιχτό πάντως το ενδεχόμενο να υπάρξει τελικά τηλεφωνική επικοινωνία με την πλευρά των Πειραιωτών. 

Το θέμα είναι όμως δεν είναι το πότε θα μιλήσουν, αλλά η διαφορά που υπάρχει μεταξύ τους κι έχει να κάνει τόσο με το οικονομικό σκέλος, όσο και (κυρίως) με τη χρονική διάρκεια του συμβολαίου. Κι αυτό διότι ο Ολυμπιακός προτείνει τριετή συνεργασία στον Σλούκα, αλλά ο ίδιος θέλει να είναι διετής. 

Το χειρότερο είναι ότι τη συγκεκριμένη διαφωνία φέρεται έτοιμη να εκμεταλλευτεί η Φενέρμπαχτσε. Σύμφωνα με τις φήμες που έχουν ξεσπάσει στην Τουρκία, η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς δεν έχει καταθέσει απλώς πρόταση για τον Σλούκα (και μάλιστα με καλύτερους οικονομικούς όρους) αλλά βρίσκεται πλέον μια ανάσα από την απόκτησή του. 

Άρθρο:sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου