Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015

Άρης: Επίσημα για Ζάρα!


Ο Άρης κινήθηκε και επίσημα για την απόκτηση του ελεύθερου Θεόδωρου Ζάρα, ο οποίος αποχώρησε από τον ΚΑΟΔ, ολοκληρώνοντας τη καλύτερη σεζόν της καριέρας του.


Ο 28χρονος γκαρντ, αναμένεται να είναι η πρώτη προσθήκη στο «κιτρινόμαυρο» ρόστερ ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, με τον Ζάρα να έχει έρθει χθες σε επαφή με τους ανθρώπους της ομάδας, οι οποίοι του πρότειναν το συμβόλαιό τους, είπαν κάποια πράγματα και από κοντά και του έδειξαν εμπράκτως το ενδιαφέρον τους.

Ο πρώην παίκτης του ΚΑΟΔ, ενημέρωσε τη διοίκηση των δραμινών πως δεν θα είναι στην ομάδα και τη νέα αγωνιστική περίοδο «κλείνοντας» ένας κύκλος τεσσάρων χρόνων, ωστόσο το μέλλον του δεν μοιάζει να πηγαίνει και τόσο μακριά, μιας και ο Άρης πλέον βρίσκεται πιο κοντά από κάθε άλλον διεκδικητή (ΠΑΟΚ και ΑΕΚ έχουν ακουστεί επίσης).

Σύμφωνα με πληροφορίες του mpasketmania.blogspot.gr, ο Ζάρας έχει κλείσει με τους «κίτρινους», τη νέα χρονιά θα φοράει τη φανέλα με τον «θεό του πολέμου» στο στήθος και το μόνο που μένει είναι η τυπική συμφωνία του παίκτη με την ομάδα, οι ανακοινώσεις και η παρουσίασή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου