Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015

ΤΣΣΚΑ: Και επίσημα Χάινς διετίας!


Ο Κάιλ Χάινς και επίσημα θα παραμείνει κάτοικος Μόσχας και για τα επόμενα δυο χρόνια, αφού όπως αναμενόταν θα υπέγραφε στην ομάδα των Μοσχοβιτών. Ο Χάινς ευχαρίστησε τη διοίκηση και ο προπονητής, Δημήτρης Ιτούδης, μίλησε για την ανανέωση του συμβολαίου των δυο πλευρών.


Ο Δημήτρης Ιτούδης, λοιπόν, θα έχει κανονικά στα πλάνα του και τη νέα αγωνιστική περίοδο τον Κάιλ Χάινς βάζοντας τέλος στα σενάρια μεταγραφής του σε άλλη ομάδα της Ευρωλίγκα, ή την επιστροφή του στους πρωταθλητές Ελλάδας, τον Ολυμπιακό. Ο ίδιος ο παίκτης δήλωσε χαρούμενος για τη συγκεκριμένη ανανέωση και ευχαρίστησε τους ανθρώπους της ΤΣΣΚΑ.

Οι δηλώσεις του Ιτούδη: «Όλοι εμείς, προπονητής, τεχνικό τιμ και σύλλογος, θέλαμε να συνεχίσουμε μαζί. Έτσι είμαστε χαρούμενοι που ο Κάιλ ήθελε το ίδιο. Δουλεύει σκληρά και είναι από τους παίκτες που πάνε πρώτοι και φεύγουν τελευταίοι από την προπόνηση. Περιμένουμε με αγωνία να τον δούμε να παίζει με την ΤΣΣΚΑ και τη νέα αγωνιστική περίοδο».

Οι δηλώσεις του Χάινς: «Πρώτα απ όλα θέλω να πω ένα μεγάλο "ευχαριστώ" στον οργανισμό που ακούει στο όνομα ΤΣΣΚΑ. Είμαι χαρούμενος εδώ τόσο εγώ όσο και η οικογένεια μου. Όλοι μαζί έχουμε την ευκαιρία να παλέψουμε και να φέρουμε την ΤΣΣΚΑ στην κορυφή της Ευρώπης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου