Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015

«Ναι» του Ντάνστον στην Εφές!


Στην ομάδα του Ντούσαν Ίβκοβιτς αναμένεται να αγωνίζεται από τη νέα αγωνιστική περίοδο, ο Μπράιαντ Ντάνστον, ο οποίος ολοκλήρωσε τη φετινή του παρουσία στον Ολυμπιακό καταφέρνοντας να φτάσει μέχρι τον τελικό της Ευρωλίγκα καθώς και την κατάκτηση του πρωταθλήματος με το ιστορικό 3-0 κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Ο Ντάνστον, ο οποίος έχει περάσει και από τον Άρη για ένα φεγγάρι, φαίνεται να γίνεται κάτοικος Τουρκίας, αφού η Αναντολού Εφές πήρε θετική απάντηση από τον Αμερικανό παίκτη για να συνεχίσει εκεί την καριέρα του. Η πρόταση από τον Ολυμπιακό έγινε, ωστόσο ο ίδιος μάλλον προτίμησε να... αλλάξει παραστάσεις και να παίζει υπό τις οδηγίες του πρώην «ερυθρόλευκου» προπονητή, Ντούσαν Ίβκοβιτς.

Οι Τούρκοι έδωσαν 400.000 περισσότερα από τον Ολυμπιακό στον παίκτη για τα επόμενα δυο χρόνια για τα οποία θα τον δεσμεύει το νέο του συμβόλαιο (1.800.000 ευρώ). Η Εφές αναμένεται να βγάλει επίσημη ανακοίνωση της απόκτησης του Μπράιαντ Ντάνστον και οι Πειραιώτες φαίνεται να αναζητούν τον άξιο αντικαταστάτη του κορυφαίου αμυντικού της Euroleague.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου