Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

Γ.Παπαγιάννης: «Προχωράμε νίκη με νίκη»


Ο Γιώργος Παπαγιάννης, είναι εκ των σημαντικότερων παικτών της Εθνικής ομάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο U19, που πραγματοποιείται στο Ηράκλειο της Κρήτης. Ο νεαρός παίκτης του Παναθηναϊκού μίλησε σε αθλητική ιστοσελίδα για τη διοργάνωση, τον κόσμο καθώς και τη χρονιά του στο σύλλογο όπου ανήκει.

Αναλυτικά όσα είπε στο basketblog.gr:

«Σίγουρα το παιχνίδι με την Δομινικανή Δημοκρατία ήταν δυσκολότερο, με μεγαλύτερο ανταγωνισμό. Εμείς δεν μπορέσαμε να βρούμε τον ρυθμό μας, χάσαμε κάποια ελεύθερα σουτ, πήραμε τη νίκη, και πλέον το ξεχνάμε και προχωράμε, καθώς δεν έχουμε το χρόνο να μένουμε στα παιχνίδια που πέρασαν»

Αναφορικά για το παιχνίδι με την Σερβία ανέφερε: «Είχαμε την ευκαιρία να τους παρακολουθήσουμε και σε video, και να μας την αναλύσουν οι προπονητές μας. Είναι μια αρκετά δύσκολη ομάδα, αλλά εμείς πάμε δυνατά για να φτάσουμε σε μια ακόμα νίκη και στην πρωτιά στον όμιλο μας, καθώς κοιτάμε νίκη με νίκη το τουρνουά».

Για την παρουσία του κόσμου είπε: «Ευχαριστούμε τα μέγιστα τον κόσμο, ήταν δίπλα μας και στα δυο παιχνίδια, και θα θέλαμε την ίδια προσπάθεια που κάνουμε ώστε να τον ικανοποιήσουμε και να τον ευχαριστήσουμε».

Τέλος, για την φετινή του παρουσία στον Παναθηναϊκό ανέφερε: «Ήταν μια πολύ καλή χρονιά για εμένα προσωπικά, πήρα εμπειρίες από όλους τους παίκτες μέσα στην ομάδα. Όταν βλέπεις δίπλα σου μεγάλα ονόματα του Ευρωπαϊκού μπάσκετ, όπως ο Διαμαντίδης , ο Φώτσης, ο Μαυροκεφαλίδης και προπόνηση να μην κάνεις, σίγουρα όταν τους βλέπεις παίρνεις εμπειρίες».

Photo by: fiba.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου