Τρίτη 23 Ιουνίου 2015

Άρης: Καθοριστική επαφή με Ζάρα, μιλάει με Νέιμικ!


Ο Άρης έχει ξεκινήσει το σχεδιασμό της νέας αγωνιστικής περιόδου. Ο Θεόδωρος Ζάρας είναι ένας εκ των πρώτων στόχων των «κιτρίνων», με τον οποίο μάλιστα θα γίνει και μια καθοριστική επαφή (πιθανότατα η τελευταία πριν τη συμφωνία). Επίσης στο «τραπέζι» πέφτει και η παραμονή του Άντριου Νέιμικ στην ομάδα, του οποίου η περίπτωση έχει και κάποια μικροεμπόδια.


Ας ξεκινήσουμε με τον Θεόδωρο Ζάρα. Τον κορυφαίο ίσως παίκτη του ΚΑΟΔ τη φετινή αγωνιστική σεζόν. Τον δεύτερο σκόρερ του πρωταθλήματος της Basket League. Ο ίδιος έχει επιβεβαιώσει την πρόταση που έχει δεχθεί από τον Άρη και σήμερα θα υπάρξει και μια συνάντηση, η οποία αναμένεται και να είναι η τελευταία πριν πει το «ναι» ο πρώην παίκτης του ΚΑΟΔ.

Ο Ζάρας έχει δεχθεί πρόταση δυο ετών στον Άρη, οι άνθρωποι της ομάδας σήμερα θα έρθουν και πάλι σε επαφή μαζί του ενώ οι οικονομικές απαιτήσεις του παίκτη δεν απέχουν από την πρόταση της ομάδας. Ο 28χρονος γκαρντ θα αποτελέσει πιθανότατα το πρώτο καλοκαιρινό μεταγραφικό απόκτημα του «Αυτοκράτορα» και θα πάρει το ρόλο του αντικαταστάτη του Μοχάμεντ Πάσαλιτς, ο οποίος άφησε τους «κίτρινους» για τη ρουμάνικη Κλουζ.

Από την άλλη, ο Άντριου Νέιμικ είναι θετικός στην παραμονή του στη Θεσσαλονίκη, οι άνθρωποι του Άρη θέλουν να έχουν τον κορυφαίο μπλοκέρ της Basket League εκ νέου στην ομάδα του. Όμως για να γίνει αυτό υπάρχουν κάποιοι όροι:

1. Ο Νέιμικ να ξεπεράσει το πρόβλημα στη δισκοκήλη, το οποίο τον ανάγκασε να χάσει παιχνίδια των playoffs με αποτέλεσμα η ομάδα του να στερηθεί τον ίδιο από τα σημαντικότερα παιχνίδια της σεζόν.

2. Να υπάρξει συμφωνία στο οικονομικό κομμάτι. Ο Νέιμικ φέτος είχε το υψηλότερο συμβόλαιο στον Άρη (80.000), παραμένοντας άγνωστες οι απαιτήσεις του για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Πάντως σύμφωνα με κάποιες εκτιμήσεις, αυτές δεν θα έχουν μεγάλη διαφορά από τις φετινές απολαβές του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου