Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015

Θα κάνει opt-out ο Σμιθ!


Η σεζόν ολοκληρώθηκε στο ΝΒΑ και ο Τζέι Αρ Σμιθ ετοιμάζεται να κάνει opt-out στο συμβόλαιό του με τους Καβαλίερς, έχοντας, ωστόσο, την πρόθεση να παραμείνει στους «ιππότες» και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Το φινάλε της σεζόν δεν ήταν και το ιδανικότερο για τους Κλίβελαντ Καβαλίερς. Κάτι οι τραυματισμοί βασικών παικτών, κάτι η έλλειψη λύσεων από τον πάγκο δεν επέτρεψαν στην ομάδα του Ντέιβιντ Μπλατ να παλέψει μέχρι τέλους για το πρωτάθλημα, χάνοντας με 4-2 στη σειρά από τους Ουόριορς.
Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, λοιπόν, ο μεγάλος στόχος των «ιπποτών» είναι να εμφανιστούν ακόμα καλύτεροι ενόψει της νέας σεζόν. Έτσι, σιγά σιγά θα ξεκινήσουν τον σχεδιασμό για τη νέα σεζόν.
Ένα από τα ονόματα που αναμένεται να απασχολήσουν τους ιθύνοντες την ομάδα είναι αυτό του Τζέι Αρ Σμιθ. Ο Αμερικανός bomber αναμένεται να κάνει opt out στο υπάρχον συμβόλαιο με τους Καβαλίερς και να γίνει unrestricted free agent.
Πρόθεσή του, ωστόσο, είναι να επιστρέψει στο Κλίβελαντ τη νέα αγωνιστική περίοδο, ώστε να πάρει αυτό που δεν κατάφερε φέτος. Ήτοι, το πρωτάθλημα.
Άρθρο:superbasket.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου