Τρίτη 23 Ιουνίου 2015

Εφες: Ανακοινώνει Ντάνστον, Γκρέιντζερ και Μπράουν!


Στην Αναντολού Εφές ανήκουν οι Τζέισον Γκρέιντζερ, Μπράιαντ Ντάνστον και Ντέρικ Μπράουν, με την ομάδα της Κωνσταντινούπολης να έχει συμφωνήσει σε όλα με τους τρεις παίκτες. Όπως φαίνεται μένουν μόνο τα τυπικά και οι ανακοινώσεις για τη μεταγραφή τους.


Η τουρκική ομάδα δραστηριοποιείται έντονα στην αγορά και με τις αποκτήσεις των Γκρέιντζερ, Ντάνστον και Μπράουν «χτίζει» μια ανταγωνιστικότατη ομάδα εντός της χώρας αλλά και στην Ευρώπη. Οι τρεις παίκτες έχουν συμφωνήσει σε όλα με την Αναντολού και το μόνο που μένει είναι η σχετική τους ανακοίνωση από το σύλλογο.

Ο Τζέισον Γκρέιντζερ τελείωσε τη σεζόν με τη φανέλα της ισπανικής, Ουνικάχα Μάλαγα, ολοκληρώνοντας τη διετή συνεργασία του με τον σύλλογο και θα παίξει για πρώτη φορά στο τουρκικό πρωτάθλημα.

Ο Μπράιαντ Ντάνστον ολοκλήρωσε και αυτός τη διετή του συνεργασία με την ομάδα του (Ολυμπιακό) και λέγοντας «όχι» στους Πειραιώτες «άνοιξε» τον δρόμο για τη συμμετοχή του στο τουρκικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Εφές ακολουθώντας τις οδηγίες του Ντούσαν Ίβκοβιτς.

Και τελευταίος, ο Ντέρικ Μπράουν, ο οποίος μετά από τρία χρόνια στη Λοκομοτίβ Κουμπάν αναμένεται να παίξει και αυτός για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα της Τουρκίας για χάρη της Αναντολού. Ο Μπράουν έχει αγωνιστεί και στο NBA με τις φανέλες των Μπόμπκατς (2009-2011, 2011,2012), Νικς (2011) ενώ αγωνίζεται από το 2012 στη Ρωσία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου